Παράλληλες Εκδηλώσεις

Η Διοργάνωση του Παλαμήδειου Άθλου αποτελεί μέρος των εορτασμών της πόλης του Ναυπλίου για την Άλωση του φρουρίου του Παλαμηδίου και την απελευθέρωση της πόλης από τον Τούρκικο ζυγό.

Λαμπαδηδρομία

Κατά τις εκδηλώσεις του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας αντιπροσωπεία της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθώνιου Ναυπλίου και του Παλαμήδειου Άθλου παρέλαβε την Φλόγα του Μαραθωνίου.

Η Φλόγα του Μαραθωνίου με μια υπέρλαμπρη Λαμπαδηδρομία, την παραμονή του αγώνα, ανεβαίνει σκαλί- σκαλί στο κάστρο του Παλαμηδίου για να ανάψει τον βωμό και να σημάνει την έναρξη της Διοργάνωσης του Παλαμήδειου Άθλου!

Η πορεία των Λαμπαδηδρόμων ξεκινάει στις 16:30 από τις εγκαταστάσεις του ΦΟΥΓΑΡΟΥ, από εκεί με σημεία διαδρομής και συμβολισμού: το Στρατόπεδο και το Λιοντάρι των Βαυαρών, οι Λαμπαδηδρόμοι φτάνουν στο άγαλμα του Σταϊκόπουλου από όπου με τη δύση του ηλίου, στις 17:15, ξεκινά η άνοδος στο κάστρο του Παλαμηδίου από την είσοδο της 25ης Μαρτίου.

Όταν ο τελευταίoς λαμπαδηδρόμος φτάνει στην κορυφή του κάστρου, στις 17: 45, ο βωμός ανάβει, τα φώτα του κάστρου σβήνουν!

Μία μοναδική εκδήλωση, ένα μοναδικό θέαμα! Μην το χάσετε!

Pasta Party

Από τον Παλαμήδειο Άθλο δεν θα μπορούσε να λείπει ένα pasta party! Κάθε χρόνο οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να γεμίσουν με ενέργεια και… υδατάνθρακες στο Pasta Party που πραγματοποιείται στο ΦΟΥΓΑΡΟ με συμβολική συνδρομή. Αμέσως μετά το Pasta Party ακολουθεί μουσική εκδήλωση!

To Pasta Party θα λάβει χώρα το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στις 18:30 στο ΦΟΥΓΑΡΟ.

Σας περιμένουμε!

Media Day

Στα πλαίσια του Παλαμήδειου Άθλου διοργανώνεται κατ’ έτος μία ημερίδα- δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα ποικίλου ενδιαφέροντος. Ενδεικτικά θέματα παρελθόντων ετών, είναι: Αγωνιστική παρουσίαση της Διοργάνωσης του Παλαμήδειου Άθλου, Αθλητικός Τουρισμός & Τοπική Αυτοδιοίκηση, Branding the city of Nafplio.

Το Media Day είναι ανοιχτό για το κοινό ενώ ταυτόχρονα προσκαλούνται άτομα και φορείς που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό και σχετίζονται με τις μεγάλες αθλητικές Διοργανώσεις του Ναυπλίου. Παράλληλα στην εκδήλωση παρευρίσκεται πλήθος εκπροσώπων του Τύπου από την Αργολίδα και την Αθήνα.

Δείτε το θέμα & τις λεπτομέρειες του φετινού Media Day

Σας περιμένουμε!

Close Menu