Παραλαβή συμμετοχής

Κέντρο Εγγραφών

Το Κέντρο Εγγραφών του αγώνα θα λειτουργήσει στο ΦΟΥΓΑΡΟ, Ασκληπιού 98 στο Ναύπλιο.

Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας:

Παρασκευή 27.11.20 από τις 11:00 μέχρι τις 19:00 & Σάββατο 28.11.20 από τις 11:00 μέχρι τις 19:00.

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να παραλάβουν αποκλειστικά από το Κέντρο Εγγραφών το πακέτο συμμετοχής τους.

Γραμματεία Αγώνα

Για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής από το κέντρο εγγραφών, θα λειτουργεί γραμματεία στον χώρο πλησίον του σημείου εκκίνησης / τερματισμού το πρωί της Κυριακής μέχρι και 30’ πριν από την εκκίνηση του κάθε αγωνίσματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την διευκόλυνση των διαδικασιών του αγώνα, συστήνεται να παραλάβετε το υλικό σας από το Κέντρο Εγγραφών.

Παραλαβή Ομαδικών Εγγραφών

Οι αρχηγοί / εκπρόσωποι των ομαδικών εγγραφών παρακαλούνται θερμά να έχουν ενημερώσει την Διοργάνωση για την ομαδική ή μεμονωμένη παραλαβή των συμμετοχών των μελών της ομάδας τους, μέσω αποστολής e-mail στο registrations@nafpliocastlerun.gr μέχρι την καταληκτική ημερομηνία των εγγραφών.

Παραλαβή Εγγραφών Σχολικών Μονάδων

Οι Υπεύθυνοι Συμμετοχής των Σχολικών Μονάδων Αργολίδας θα παραλάβουν τα πακέτα συμμετοχής αποκλειστικά την Πέμπτη 26.11.20 από τις 17:00 μέχρι και τις 19:00.

Παραλαβή Πακέτου Συμμετοχής εκ μέρους τρίτων

Το πακέτο συμμετοχής του κάθε δρομέα είναι προσωπικό, σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να παραλάβει το πακέτο συμμετοχής τρίτου προσώπου παρακαλείται να φέρει σε φωτοτυπία ή φωτογραφία κινητού τηλεφώνου την ταυτότητά του εγγεγραμμένου συμμετέχοντα.