Όροι Συμμετοχής

Όριο Ηλικίας

Για να συμμετάσχει κάποιος στον Παλαμήδειο Άθλο θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του και στα 10 χλμ. το 15ο έτος της ηλικίας του. Στον αγώνα δρόμου των 3 χλμ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του. Στον αγώνα του 1,5 χλμ. έχουν δικαίωμα συμμετοχής αποκλειστικά οι ηλικίες κάτω των 12 ετών καθώς και οι γονείς ή κηδεμόνες τους. Επίσης, στο 1,5 χλμ. μπορούν να λάβουν μέρος οι ειδικές κατηγορίες ΑμεΑ, ΚΑΠΗ.

Στον αγώνα των 3 χλμ. μετέχουν οργανωμένα και οι Μαθητές των Γυμνασίων – Λυκείων.

Στον αγώνα του 1,5 χλμ. μετέχουν οργανωμένα οι Μαθητές των Δημοτικών Σχολείων (Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξη).

Ανήλικοι συμμετέχοντες κάτω των 10 ετών θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από τους γονείς ή τους κηδεμόνες τους κατά τη συμμετοχή τους.

Χρονικό Όριο

Το χρονικό όριο τερματισμού για τον Παλαμήδειο Άθλο είναι η μία (01:00) ώρα, για τα 10 χλμ. είναι η είναι η μια ώρα και τριάντα λεπτά (01:30), για τα 3 χλμ. είναι τα σαράντα πέντε (00:45) λεπτά και για το 1,5 χλμ. τα τριάντα λεπτά (00:30).

Χρήση αριθμού συμμετοχής άλλου δρομέα

Το πακέτο συμμετοχής του κάθε δρομέα είναι προσωπικό. Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχοντας πρόκειται να χρησιμοποιήσει τον αριθμό άλλου δρομέα κατόπιν συνεννόησης και συναίνεσης του εγγεγραμμένου, υποχρεούται να ενημερώσει το Κέντρο Εγγραφών και να συμπληρώσει αίτηση εγγραφής.

Εγγραφές & Επιστροφή Χρημάτων

Η περίοδος εγγραφών θα ξεκινήσει στις 1 Σεπτεμβρίου 2020 και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 για τις ατομικές εγγραφές και την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020 για τις ομαδικές συμμετοχές και συμμετοχές σχολείων.

Όσοι συμμετέχοντες έχουν ολοκληρώσει την πληρωμή τους μέχρι και τις 16 Νοεμβρίου 2020 θα έχουν τυπωμένο το όνομά τους στον αριθμό συμμετοχής (ισχύει για τον Παλαμήδειο Άθλο και τα 10 χλμ.).

Εγγραφές θα πραγματοποιηθούν και στο Κέντρο Εγγραφών εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες συμμετοχές.

Δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής της συνδρομής μετά από τη διεξαγωγή του αγώνα σε περίπτωση που κάποιος δεν λάβει τελικά, μέρος σε αυτόν.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρη την Προκήρυξη.

Close Menu