Μετακίνηση & Διαμονή

Μετακίνηση

Η ΚΤΕΛ Α.Ε. Αργολίδας είναι ο επίσημος φορέας μετακίνησης της Διοργάνωσης παρέχοντας έκπτωση 50% στην μετακίνηση των δρομέων από και προς Ναύπλιο. Η έκπτωση ισχύει από Παρασκευή έως και Δευτέρα.

Προκειμένου να λάβετε την έκπτωση παρακαλείστε, να προσκομίσετε στα εκδοτήρια της ΚΤΕΛ Αργολίδας την επιβεβαίωση της εγγραφής σας μαζί με την ταυτότητά σας ή εναλλακτικά να εκδώσετε ηλεκτρονικά το εισιτήριό σας μέσα από το: https://eticket.ktelargolida.gr/gr με τη χρήση του κωδικού εγγραφής σας.

Διαμονή

Τα καταλύματα Ναυπλίου προσφέρουν ειδικές τιμές σε όλους τους συμμετέχοντες για τη διαμονή τους κατά την περίοδο διεξαγωγής της Διοργάνωσης.

Το επίσημο ξενοδοχείο της Διοργάνωσης είναι το ΑΜΑΛΙΑ Ναυπλίου που προσφέρει 40% έκπτωση επί της τιμής των δωματίων στους συμμετέχοντες και τα συνοδευτικά τους πρόσωπα για τη διαμονή τους τις ημέρες του Παλαμήδειου Άθλου.

Η κάθε κράτηση θα γίνεται απευθείας από τους ενδιαφερόμενους με επικοινωνία στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας ΑΜΑΛΙΑ τηλέφωνο 210 6072120, Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 – 17.00. http://amaliahotelnafplio.gr/

Για περισσότερα καταλύματα στην πόλη του Ναυπλίου και πλησίον, ακολουθείστε το link:

http://www.nafplio.gr/diamonimenu.html

Καταλύματα Συλλόγου Ξένιος Δίας