«Επίσημη Συνέντευξη Τύπου – Αθήνα – Μουσείο Ακρόπολης»

dt

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων  και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Δημήτριος Ι. Κωστούρος σας προσκαλεί στη Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Ιωάννη Μαλτέζου, και όλων των εκπροσώπων των Θεσμικών φορέων, Χορηγών και Αθλητών που μετέχουν και συμβάλουν στη Διοργάνωση του Παλαμηδείου Άθλου 2019. Η Σ.Τ. γίνεται με την αιγίδα του ΠΣΑΤ.

H Συνέντευξη Τύπου θα λάβει χώρα την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 12:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Θα ανακοινωθούν οι πρωτοβουλίες της Ο.Ε. που θα πλαισιώσουν και θα αναδείξουν το Ναύπλιο σε προορισμό άθλησης, υγείας και παιδείας μέσω της επιτυχημένης Διοργάνωσης του Παλαμηδείου Άθλου’.

θα ανακοινωθούν τα παράλληλα προγράμματα της διοργάνωσης:  

  • Παρασκευή 22/11/19: Εκδήλωση – Δημοσιογραφική διάσκεψη – Τιμητικές Βραβεύσεις, παρουσίαση του αθλητικού σχεδιασμού του Δήμου Ναυπλιέων  
  • Σάββατο 23/11/19: Συμμετοχή στην Λαμπαδηδρομία του Κάστρου από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων
  • Η συνεργασία και η στήριξη του συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας

Επίσης θα ανακοινωθούν: η συνεργασία με την Αρχαιολογική Υπηρεσία Αργολίδας, με την Εκπαιδευτική Κοινότητα, οι Χορηγοί που στηρίζουν την διοργάνωση, η ένταξη στις παράλληλές εκδηλώσεις της Σκακιστικής Ακαδημίας Ναυπλίου και το Εορταστικό πρόγραμμα του τριημέρου.

 

Η παρουσία σας θα είναι για εμάς ιδιαίτερη τιμή και χαρά!

Από το γραφείο Τύπου

Δείτε το promovideo του Παλαμηδείου Άθλου 2019:

https://www.youtube.com/watch?v=eqfhpuwalkc

Μοιραστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin