Ραδιοφωνικό ΣΠΟΤ προβολής – Συμμετοχή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων – Ένταξη στις εκδηλώσεις της Σκακιστικής Ακαδημίας Ναυπλίου

dt7

Η Οργανωτική  Επιτροπή του «Παλαμήδειου Άθλου 2019» παρουσιάζει το Ραδιοφωνικό ΣΠΟΤ προβολής του αγώνα και προτρέπει τα ΜΜΕ χορηγούς επικοινωνίας για την ανάρτηση και προβολή της μοναδικής αθλητικής Διοργάνωσης της χώρα που περιλαμβάνει αγωνιστική άνοδο Κάστρου, του Ιστορικού Κάστρου του Παλαμηδίου.

«Παλαμήδειος Άθλος» και παράλληλοι αγώνες 10 χλμ. , 3  & 1,5 χλμ. Audio: https://drive.google.com/file/d/15jSoQ5SmmAM7ODlEyjaMvsU49DEI2waA/view?usp=sharing 

Για μια ακόμη χρονιά τις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης του Ναυπλίου και του Παλαμήδειου Άθλου, θα λαμπρύνει με την συμμετοχή της η Στρατιωτική Σχολή Ευέλπιδων με τους Ευέλπιδες λαμπαδηδρόμους να μεταφέρουν την φλόγα του Παλαμηδείου Άθλου από το άγαλμα του ήρωα Σταϊκόπουλου στην κορυφή του κάστρου, όπου και θα την παραδώσουν στον Δήμαρχο Ναυπλιέων για να ανάψει τιμητικά και συμβολικά τον Βωμό.

Στις φετινές εκδηλώσεις του Παλαμηδίου Άθλου εντάχθηκαν με απόφαση του Δήμου Ναυπλιέων ( ΔΟΠΠΑΤ) και οι δράσεις της Σκακιστικής Ακαδημίας Ναυπλίου, δίνοντας μια ακόμη σημαντική παράμετρο στην κοινωνική και εκπαιδευτική διάσταση στις μοναδικές στην χώρα μας, πολύ θεματικές αθλητικές εκδηλώσεις.

Η  Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου φιλοξενεί τον κ. Ιωάννη Παπαïωάννου (GM, πρωταθλητής Ελλάδας στις κατηγορίες προ εφήβων, εφήβων και  ανδρών, κάτοχος του ρεκόρ Ελλήνων σε βαθμό αξιολόγησης (ΕΛΟ 2652).

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 12:00 Θα διεξαχθεί αγώνας SIMULTANE  στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων, όπου ο προσκεκλημένος κ. Ιωάννης Παπαïωάννου  θα αντιμετωπίσει ταυτόχρονα 25 σκακιστές.

Και στις 17:00 θα διεξαχθεί Αγώνας RAPID Σκακιού διοργάνωσης της Σκακιστικής Ακαδημίας Ναυπλίου για παιδιά έως 12 ετών και ενήλικες.

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου και ώρα 12:30 θα διεξαχθεί Αγώνας BLITZ στο Βουλευτικό.

Ο 5ος Παλαμήδειος Άθλος θα λάβει χώρα στις 24 Νοεμβρίου του 2019, παράλληλα με τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 197η επέτειο της άλωσης του Παλαμηδίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν και να αντλήσουν πλήθος πληροφοριών για τον Παλαμήδειο Άθλο- 5 χλμ. και τα αγωνίσματα των 10 χλμ., των 3 χλμ. και των 1.500μ. junior run στο website: https://www.nafpliocastlerun.gr/ και στο Facebook της Διοργάνωσης: https://www.facebook.com/nafpliocastlerun/

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά μέσα από τη σελίδα της Διοργάνωσης:

https://www.nafpliocastlerun.gr/eggrafes/

Αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε όλους στο όμορφο Ναύπλιο στη Διοργάνωση κι στις εκδηλώσεις του 5ου Παλαμηδείου Άθλου!

 

Μοιραστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin