Ευχαριστήρια Επιστολή προς την Εκπαιδευτική Κοινότητα Παλαμήδειος Άθλος 2018

n

Προς, την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας

Θέμα: Ευχαριστήρια επιστολή

Αγαπητοί Διευθυντές,

Με αυτή μας την επιστολή θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε και εγγράφως, για την συνδρομή της εκπαιδευτικής κοινότητας στην προσπάθεια που έκανε η Οργανωτική Επιτροπή του Παλαμηδείου Άθλου 18, για τη διοργάνωση την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 του μοναδικού αγώνα στην Ελλάδα με την αγωνιστική ανάβαση κάστρου, του ιστορικού κάστρου του Παλαμηδίου.

Η πρωτοβουλία της Οργανωτικής επιτροπής στην οποία προεδρεύει ο κ. Δήμαρχος, να εντάξει στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης του Ναυπλίου, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και την Αρχαιολογική υπηρεσία την διεξαγωγή μίας μαζικής αθλητικής και συμμετοχικής εκδήλωσης του « Παλαμηδείου Άθλου », στέφτηκε κατά γενική εκτίμηση από μεγάλη επιτυχία και προσέδωσε, ακόμα μεγαλύτερο ετήσιο κίνητρο προσέλευσης Ελλήνων και Ξένων επισκεπτών στην Αργολίδα και στο Ναύπλιο και πρόβαλε έναν ακόμα αρχαιολογικό χώρο, το ιστορικό Παλαμήδι. Παράλληλα δημιούργησε με την συνδρομή σας τις αναγκαίες συνθήκες για την συμμετοχή δωρεάν των Μαθητών και Μαθητριών των Σχολικών Μονάδων της Αργολίδας και ιδιαίτερα του Δήμου Ναυπλιέων.

Να λάβετε υπόψη σας ότι η συμμετοχή των μαθητών στα δυο αγωνίσματα της κατηγορίας τους (3 χλμ. και 1.500 μ.)  ανήλθε σε 751 άτομα σε σύνολο 1.218 συμμετοχών:

  • 3 χλμ.: 586 (320 μαθητές)
  • 1,5 χλμ.:632 (431 μαθητές)

Η Ο.Ε. αισθάνεται ότι πέτυχε και με την δική σας σημαντική υποστήριξη και συν αντίληψη στην προσπάθεια της για την διοργάνωση με απόλυτη επιτυχία του «Παλαμηδείου Άθλου 2018», που στόχο είχε την συμμετοχή εκατοντάδων αγωνιζομένων αθλητών και φιλάθλων δρομέων αλλά και του συνόλου των μαθητών της Αργολίδας, αποτέλεσμα πολύ σημαντικό, που δημιουργεί αισιοδοξία για την εμβάθυνση στην αντίληψη των ωφελειών της άσκησης και του συμμετοχικού αθλητισμού.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, σας στέλνουμε αυτήν την ευχαριστήρια επιστολή μας και ευελπιστούμε στην εκ νέου συνεργασία μας το 2019. Ο 5ος Παλαμήδειος Άθλος, προγραμματίζεται για τις 24 Νοεμβρίου 2019.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής,

 Δημήτριος Ι. Κωστούρος

Δήμαρχος Ναυπλιέων

Μοιραστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin