Επίσημα αποτελέσματα, Φωτογραφίες και Δίπλωμα συμμετοχής.

CK1W4350

Η Οργανωτική Επιτροπή σας ενημερώνει ότι αναρτήθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα στο web site της Διοργάνωσης: https://www.nafpliocastlerun.gr/results2018/

Οι συμμετέχοντες στον Παλαμήδειο Άθλο 5 χλμ. και τον αγώνα των 10 χλμ. έχουν την δυνατότητα να δουν αναλυτικά στατιστικά στοιχεία από την συμμετοχή τους, να τυπώσουν το δίπλωμα συμμετοχής τους με την αναγραφή του ονόματος και του χρόνου τερματισμού τους καθώς και τις αγωνιστικές φωτογραφίες τους επιλέγοντας το μενού «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ»

 Οι παρακάτω συμμετέχοντες αθλητές:

  • ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 1ος Παλαμηδείου Άθλου
  • ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΕΦΕΛΗ 1η Παλαμηδείου Άθλου
  • ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 1ος 10 χλμ.
  • ΜΠΕΡΔΟΥΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 1η 10 χλμ.

θα παραλάβουν από την χορηγό εταιρεία New Balance το δώρο τους : ένα ζευγάρι παπούτσια 890 V6 NB 890 Claire

Επίσης θα ακολουθήσει η κλήρωση για 4 ζευγάρια παπούτσια (2ο Παλαμήδειος Άθλος 5 χλμ. και 2ο 10 χλμ.) αντίστοιχης ποιότητας ευγενική προσφορά της New Balance. Η κλήρωση θα γίνει μεταξύ των τερματισάντων συμμετεχόντων. Η ενημέρωση των ενδιαφερομένων θα γίνει μέσα από το Facebook της διοργάνωσης

Τέλος, οι συμμετέχοντες στον αγώνα των 3 χλμ. και 1,5 χλμ., τα αποτελέσματα των οποίων αναρτήθηκαν κατ’ αριθμό συμμετοχής (Bib Number) και αλφαβητικά, έχουν τη δυνατότητα να τυπώσουν το δίπλωμα συμμετοχής τους με την αναγραφή του ονόματος τους από το web site, επιλέγοντας το μενού «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ».

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί τους φίλαθλους δρομείς, τους κατοίκους της Αργολίδας και τους Δημότες  Ναυπλίου, τους θεσμικούς φορείς και ιδιαίτερα την Αρχαιολογική Υπηρεσία και την Τροχαία Ναυπλίου, τους εθελοντές και τους χορηγούς για την υποστήριξη των αγώνων και ευχαριστεί και πάλι όλους τους συμμετέχοντες  για την τιμητική για τον αγώνα μας συμμετοχή τους.

Καλή συνάντηση στον 5ο Παλαμήδειο Άθλο στις 24 Νοεμβρίου του 2019.

Μοιραστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin