Τιμητικές Διακρίσεις Εκπαιδευτικής Κοινότητας του Δήμου Ναυπλιέων

NAUPLIO_MARATHONIOS_IKONES9

Παράλληλα με τις αγωνιστικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του Παλαμηδείου Άθλου 18, θα γίνουν την Παρασκευή 23/11/18 στην Αίθουσα 9 του ΦΟΥΓΑΡΟΥ και ώρα 18:00 κατά την διάρκεια της Δημοσιογραφικής διάσκεψης και οι τιμητικές βραβεύσεις των Μαθητών που διακρίθηκαν στα 5 χλμ. του Μαραθώνιο Ναυπλίου 2018 στην κατηγορία των Γυμνασίων και Λυκείων.

Επίσης  θα πραγματοποιηθούν και τιμητικές βραβεύσεις εκπροσώπων Θεσμικών και κοινωνικών φορέων.

Τέλος θα βραβευτούν και τα σχολεία του Δήμου Ναυπλιέων με την μαζικότερη συμμετοχή στον Μαραθώνιο Ναυπλίου σύμφωνα με την προκήρυξη των αγώνων.

Αναλυτικά:

  • 1ο ΓΕΛ ΝΑΥΠΛΙΟΥ με 28 συμμετοχές
  • 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ με 77 συμμετοχές και
  • 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ με 108 εγγραφές.

Ο «Παλαμήδειος Άθλος – Nafplio Castle Run» περιλαμβάνει τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ της αγωνιστικής ανόδου του κάστρου του Παλαμηδίου το οποίο αριθμεί 999 σκαλοπάτια (850μ. με ανωφέρεια) και στη συνέχεια συνδυάζεται με την ασφαλτοστρωμένη διαδρομή 4,150 χλμ. καθόδου από το κάστρο, αποτελώντας έναν ενιαίο αγώνα 5 χλμ., τον Παλαμήδειο Άθλο.

Η Διοργάνωση επιπλέον περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 10 χλμ. με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της AIMS και μικρότερο αγώνα 3 χλμ. για όλους καθώς και 1.5 χλμ. junior run για τις μικρές ηλικίες και τους συνοδούς τους!

Σας προσκαλούμε όλους να γίνετε μέρος των αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων του «Nafplio Castle Run» το τριήμερο 23-25/11/18!

Μοιραστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin