Επίσημη Συνέντευξη Τύπου Nafplio Castle Run 2018 στην Αθήνα.

8

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Δημήτριος Ι. Κωστούρος σας προσκαλεί στη Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Τάσου Χειβιδόπουλου, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτη Δαμούλου  και όλων των εκπροσώπων των Θεσμικών φορέων, των Χορηγών και των Αθλητών που συμβάλουν στη Διοργάνωση του Παλαμηδείου Άθλου 2018.

 H Συνέντευξη Τύπου θα λάβει χώρα την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 12:00 στην αίθουσα Jasmine / AMALIA Hotel Athens (Λεωφόρος Βασιλίσσης Αμαλίας 10 και Ξενοφώντος, Σύνταγμα, Αθήνα)

Κατά τη Σ.Τ. θα ανακοινωθούν οι πρωτοβουλίες της Ο.Ε. που θα πλαισιώσουν και θα αναδείξουν την επιτυχημένη Διοργάνωση του Παλαμηδείου Άθλου, σε Φιλικό, Αθλητικό και Τουριστικό προορισμό.

θα ανακοινωθούν τα παράλληλα προγράμματα:

  • Παρασκευή 23/11/18:  Media Day – Δημοσιογραφική διάσκεψηBranding The City of Nafplio – Το Μάρκετινγκ της πόλης του Ναυπλίου.
  • Σάββατο 24/11/18: Συμμετοχή στην Λαμπαδηδρομία του Κάστρου από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων,

Επίσης, θα ανακοινωθεί η συνεργασία με την Εκπαιδευτική Κοινότητα, την Αρχαιολογική Υπηρεσία Αργολίδας, τους Χορηγούς που στηρίζουν την Διοργάνωση και το Εορταστικό πρόγραμμα του τριημέρου.

 Η Συνέντευξη γίνεται  με την ευγενική χορηγία των Hotels Amalia.

Η παρουσία σας θα είναι για εμάς ιδιαίτερη τιμή και χαρά!

Μοιραστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin